0 0
Rakettur Werenbach Verdensroms-rakett blir armbåndsur!

Verdensroms-rakett blir armbåndsur!

  • Ettersom hver klokke lages på bestilling kan leveringstiden bli opptil 4 uker
  • Hver klokke har et inngravert serienummer i bunnen av klokken

Rakettur Werenbach

Tilgjengelighet:
Tilgjengelig
Varenummer:
41948
inkl. mva. Frakt tilkommer
Legg til ønskelisten


Et stykke rakett som armbåndsur:


Velkommen tilbake! Den tyske vitenskapsmannen og ISS kommandant Alexander Gerst landet med sin Soyuz-kapsel på de kasakhstanske stepper etter over et halvt år i verdensrommet, torsdag 20 desember 2018, 05:03 UTC. Hos EUROtops kan vi derfor tilby deg en veldig spesiell klokke: Leonov, modell 1-3, fra Werenbach.


Urskiven på klokken er laget av det ytre skallet på Soyuz-rakett MS-09 som Alexander Gerst den 6. juni 2018 startet fra den internasjonale romstasjonen ISS. Så hvis du vil bære et stykke original romhistorikk på håndleddet ditt, bør du gripe sjansen nå.
Werenbach Uhr Leonov Model 3
Raketen-Material Uhr Leonov WerenbachHver klokke er unik!


Og hver urskive har forskjellige tegn på bruk, fra alt som har satt spor på materialet. Originale materialer, -farge og -struktur fra raketten gir hver av klokkene sin spesielle karakter.


Rett fra raketten

Originalt bearbeidet materiale fra rakettveggen.


Urverket

CAL. STP 1-11:


Dette urverket er produsert av Swiss Technology Production i Sveits. Det er identisk med den legendariske ETA 2824 og er kjent for sin høye kvalitet og flotte finish.


  

TYPEAutomatikk
STENER26
NØYAKTIGHET-0/+15s per dag
GANGRESERVE44h
FREKVENS28´800 A/h
Werenbach Uhr Leonov Uhrwerk


Leonov Model 2 ProduktvideoSojus MS-09 Bergung
Sojus MS-09 Bergung
Sojus MS-09 Bergung
Sojus MS-09 Bergung


Oppstått fra rommet! Det Zürich-baserte urmakerfirmaet Werenbach har siden 2012 produsert armbåndsur som er laget av materialet fra flygende romraketter.

Med sin siste kolleksjon får gründer Patrick Hohmann verdensroms- og romfartsentusiasters hjerter til å slå litt raskere: Han har fått tak i deler fra raketten som fløy den tyske astronauten Alexander Gerst til ISS på de kasakhstanske stepper, transportert dem til Sveits og gjort dem om til klokker.

Beskrivelse

Til verdens ende og tilbake. Hver av urskivene på de tre markante herreurene består av et stykke fra raketten Soyuz MS-09, som Alexander Gerst reiste med 06/06/2018 til den internasjonale romstasjonen ISS. For Leonov-kolleksjonen til den sveitsiske klokkeprodusenten Werenbach falt valget på utsiden av den første delen på raketten (booster), som ble skutt ut i en høyde på 45 kilometer og krasjet i de kasakhstanske steppene. Urskivene er skåret ut fra raketten for hånd. I en flerfaset, finmekanisk prosess blir det grove stykket fra raketten skapt om til en presis urskive. Overflaten på urskiven gir klokkene en spesiell karakter. De har den opprinnelige fargen og strukturen fra raketten. Hver urskive har forskjellige tegn på bruk. Det gjør hver klokke unik. RAKETTURET WERENBACH har en urskive av rustfritt stål (vanntett til 5 ATM, et ripebestandig deksel laget av safirglass, og en datoskjerm på 3-tallet. Mål (diameter x høyde) 40 x 14 mm. Sterke iriserende markører fra Super Luminova og et sveitsisk automatikkverk (Cal. STP 1-11) underbygger eksklusiviteten. Armbåndet med spenne er forseggjort produsert av solid nylon med innside laget av skinn. Alle klokkene er laget i et verksted i Zürich, av en erfaren urmaker. Sikre deg et stykke romfartshistorie og en del av en rakett som har vært in touch med verdens ende, fordi det en gang også blir det siste stykket metall som blir prosessert fra denne raketten.

Model 1: Urskive fra rakettens ytre skall (innsiden), aluminium, sort elokser

Model 2: Urskive fra rakettens ytre skall (innsiden), originale belastninger med forskjellige riper eller fargenyanser. Den roterbare ringen viser fasene på vei til bane (orbit).sée (face extérieure), laissé dans son état original avec traces d’usure ou nuances de couleur variables. 

Model 3: Urskive fra rakettens ytre (utvendig), originale belastninger med forskjellige riper eller fargenyanser.

Service
Dette sier kundene våre
Det er ingen kommentarer til denne varen.
Dine spørsmål om produktet