0 0

!!! Dessverre er det ikke lenger mulig å bestille produkter fra oss !!!

Om oss

 

Kjære besøkende i Eurotops´ nettbutikk

Det ligger en storslått idé til grunn for postordrefirmaet vårt: Siden 1985, dvs. i mer enn 30 år, har vi over hele verden vært på utkikk etter produkter som overbeviser oss i minst én av følgende tre kategorier:

  • 1. produkter som gir en merverdi ut over klassisk og kjent bruk
  • 2. produkter som gjør hverdagen enklere
  • 3. produkter som er morsomme eller attraktive rent optisk


Det aktuelle produktet må oppfylle minst ett av disse punktene for at vi skal vurdere å anskaffe det. Enda bedre er det naturligvis dersom flere aspekter oppfylles umiddelbart. Brukskomfort og kvalitet er de viktigste kriteriene ved valg av bekledning. Vi vil gjøre hverdagen din vakrere, bedre og enklere – enten det er de store tingene eller detaljer. Dette kravet stiller vi til oss selv hver dag. Dersom vi stadig greier å overraske deg med våre produkter og oppdagelser, så har vi gjort jobben vår. Jeg gleder meg til å ønske deg velkommen som kunde hos Eurotops.Ha det moro med å utforske siden vår eller katalogen vår.Lars Kilander
daglig leder

Eurotops Versand GmbH – historien

Suksesshistorien Eurotops begynte i 1985. Eurotops etablerte seg i årenes løp som et klassisk katalogpostordrefirma, med hovedkontor i Langenfeld i Tyskland (Rheinland). I dag tilbyr vi også vårt allsidige produktutvalg på nett. Moderne bestillingsmåter, topp service – vi leverer eksklusive nyheter fra hele verden rett hjem til deg.

Våre mange aktive kunder har spesielle ønsker, og stiller høye krav til funksjonalitet, estetikk og kvalitet. Vi oppfyller disse ønskene og kravene med høyverdig mote, attraktive tilbud og særegne gaveideer. Med Eurotops kommer mennesker i sine beste år tett på tidsånden.

I 2015 stiftet vi Sanpura. Her står helse, pleie, mobilitet og hjelpemidler i hverdagen i sentrum.

Per 2016 har vi mer enn 120 medarbeidere. Sammen er vi stadig på utkikk etter innovative produkter som gjør livet vakrere og enklere – og oppdager hver dag det spesielle.

Eurotops vokser stadig, både på utfordringen med å oppfylle de høyeste krav, og når det gjelder kunder, medarbeidere og suksess.