0 0

!!! Dessverre er det ikke lenger mulig å bestille produkter fra oss !!!

Kjøpsinformasjon(04.08.2017)

Avtalepartner er

EUROtops Versand GmbH
Elisabeth-Selbert- Str. 3
40764 Langenfeld, Tyskland

Daglig leder: Lars Kilander; AG Düsseldorf, HRB 45732.

I Norge: EUROtops Versand GmbH
c/o Deutsch-Norwegische Handelskammer Services AS
POB 603 Skøyn, 0214 Oslo, Org.Nr. 919 097 566

Enkel bestilling:

Telefonbestilling og kundeveiledning: 21 93 29 98 Mandag–fredag 08.00–18.00 Lørdag–søndag stengt. E-post: kundeservice@eurotops.no Brevordre: Bruk gjerne den fortrykte bestillingsseddelen og svarkonvulutten i katalogen med ditt navn og kundenummer. EUROtops, Postboks 75 Sentrum, 0102 Oslo Oppgi alltid e-postadressen din slik at vi kan holde deg oppdatert angående leveransen, du kan spore pakken din og motta hentemelding på e-post. Hvis du oppgir mobilnummeret ditt, kan du motta hentemelding på SMS. For å handle hos EUROtops må du ha fylt 18 år.

Tlf: 21 93 29 98
Internett: www.eurotops.no

EUROtops-kvalitetsgaranti:

Våre produkter er gjenstand for jevnlige kvalitetskontroller. Derfor gir EUROtops en lengre kvalitetsgaranti som gjelder i 3 år fra fakturadato. Dine lovfestede garantikrav og reklamasjonsrett er ikke berørt. Informasjon om produsenters garantier finner du direkte ved det aktuelle produktet. Skulle produktet ha kvalitetsfeil til tross for korrekt anvendelse, sørger vi umiddelbart for gratis reparasjon, bytte eller refusjon av kjøpesummen, etter vår vurdering.
Unntak: Vår garanti dekker ikke forbruksvarer som oppladbare batterier, vanlige lyspærer unntatt LED-er eller lavenergipærer. Garantien gjelder ikke feil som skyldes at varen ikke er brukt i henhold til brukerveiledningen, har vært utsatt for unormal bruk eller vanskjøtsel, elektriske overspenninger fra lyn, eller at den har blitt bygd om eller endret.
Videre gjelder den lovbestemte garantien.
Rask levering – lave fraktkostnader

Fraktkostnader:

Du betaler for tiden kun en fraktkostnad på 55 kr per ordre for frakt og håndtering. For eventuelle etterleveranser er det ingen ekstra kostnader. Levering: Vi leverer de ønskede varene med posten / Bring i Norge til din ønskede adresse. Noen produkter leveres med et spedisjonsfirma.

Enkel betaling med faktura:
Fakturabeløpet betaler du innen fjorten dager etter å ha mottatt varene. Faktureringsgebyr (19 kr) tilkommer. Alternativt kan du også betale med kredittkort eller med PayPal. Før vi sender varene, sjekker vi adressen din og foretar en kredittsjekk, og forbeholder oss retten til unntaksvis å kreve betaling på forhånd. Inntil full betaling eies varen av EUROtops Versand GmbH.

Våre priser er i norske kroner, inkludert moms (25%) og fortolling, og er gyldige til neste katalogutgivelse i Norge. Ved uteblitt betaling, faktureres purregebyr og inkassogebyr iht. gjeldende lov (70 kr).

Risikofritt kjøp – 30 dagers angrerett:

Åpent kjøp: Dersom det er noen av varene du ikke er fornøyd med, kan du returnere dem innen 30 dager. Du behøver ikke å angi grunn, men det hjelper oss å forbedre sortimentet. Du kan også gi beskjed om at du vil benytte deg av angreretten til vår kundeservice via telefon, brev eller e-post, innen 30 dager etter at du mottok varen (Tlf. 21 932 998, e-post: kundeservice@eurotops.no, adresse: EUROtops, Postboks 75 Sentrum, 0102 Oslo). Du kan også fylle ut og sende inn et standard angreskjema [Angreskjema: PDF

Bytte og retur:
] til oss. Det er da viktig at du sender tilbake varen snarest og senest 7 dager etter at du har meddelt oss at du vil benytte angreretten. Varene skal returneres i vesentlig uforandret stand og gjerne i originalforpakningen. Returner alle deler, selv om de skulle være ødelagte. Returnerer du en vare som er feilaktig eller feilekspedert, dekker EUROtops returen.

Retur må sendes til:

EUROtops • C/O Yoyo G.F. Larsamyrå 10 • 4313 Sandnes

Skulle du ha betalt for varen som du returnerer, får du automatisk et tilgode- havende hos oss. Du velger selv om du vil bruke det til bytte, ny bestilling eller om du vil ha beløpet utbetalt. Om du velger å få pengene utbetalt, betaler vi ut beløpet innen 14 dager.

Angreskjema: PDF

Bytte og retur:

Bytter du til en annen farge eller størrelse, betaler du ingen ny fraktavgift. Dersom du velger å returnere hele bestillingen, betaler vi tilbake varens verdi, fraktgebyret og ev. betalingsavgiften. Ved bytte eller retur må du selv betale porto for tilbakesendingen. Vi kan velge å trekke fra deler av beløpet tilsvarende verditapet dersom det er tydelig at du har brukt varen, eller varen var skadet mens du var ansvarlig for den. Dersom vi anser at varen har mistet all sin verdi, kan vi unnlate å betale tilbake hele beløpet. Velger du å returnere deler av bestillingen, betaler vi ikke tilbake gebyrene (dette fordi gebyret er likt uansett hvor mange varer du bestiller).


Personvern:
Det er svært viktig for oss at alle våre kunder føler seg trygge og godt ivaretatt. Derfor legger vi stor vekt på at dine personrelaterte opplysninger vernes. Vi overholder strengt den norske personvernloven når vi innhenter, behandler og bruker dine opplysninger. Vi bruker personopplysningene dine til å utføre oppdraget og gir nødvendige opplysninger videre til eventuelle tjenesteytere. Dersom du i fremtiden ikke ønsker å motta tilbud fra oss, kan du motsette deg at dine data brukes i markedsføringsøyemed. Vennligst gi oss i så fall skriftlig beskjed om dette til følgende adresse: EUROtops, Postboks 75 Sentrum, 0102 Oslo, og oppgi hvilket reklamemateriell det gjelder, samt ditt navn og din adresse.

Når vi har berettiget interesse, kan vi innhente eksterne kredittopplysninger slik at vi kan gjøre våre egne kredittvurderinger. Vi har kundelister med adresser og formidler dem i visse tilfeller til våre samarbeidspartnere i markedsføringsøyemed. Du kan selvsagt til enhver tid motsette deg at dine personopplysninger videreformidles til dette formål. I så fall ber vi deg om å ta kontakt med personvernansvarlig hos EUROtops, Postboks 75 Sentrum, 0102 Oslo, også hvis du ønsker ytterligere opplysninger i saken.