0 0

!!! Dessverre er det ikke lenger mulig å bestille produkter fra oss !!!

Forsendelse og levering

 

Vi samarbeider med utvalgte fraktpartnere og logistikkfagfolk, slik at bestillingen skal komme raskt, sikkert og så billig som mulig frem til deg.

Her ser du leveringsalternativer, og hvordan du kan spare forsendelseskostnader.FORSENDELSESKOSTNADER


Forsendelseskostnadene er 55 kr per bestilling.

Dersom det skulle oppstå ekstra forsendelseskostnader i tilknytning til ekspressforsendelse, store artikler og forsendelse per spedisjon, vil vi naturligvis informere deg om dette i løpet av bestillingsprosessen og på produktdetaljsidene.

Vårt TIPS når det gjelder forsendelseskostnader:
Ved å abonnere på vårt gratis nyhetsbrev får du standardforsendelseskostnadene dekket én gang. I tillegg sender vi deg med jevne mellomrom informasjon om kupp, tilbud og spesialhandlinger!LEVERINGSTID


I Bring har vi en pålitelig og rask forsendelsespartner. I Norge leveres bestillingen til oppgitt leveringsadresse i løpet av 5–10 virkedager.ALTERNATIV LEVERINGSADRESSE


Ønsker du å få bestillingen sendt til en annen adresse enn den som er oppgitt på fakturaen? Ikke noe problem! I løpet av bestillingsprosessen kan du oppgi en annen adresse som leveringsadresse enn oppgitt fakturaadresse. Som standard er fakturaadressen forhåndsvalgt som leveringsadresse.